Nestlé Hungária Kft.

5125_nestle_szuperallas_720x200.jpg

2456_nestle_logo_szuperallas_hu.pngNestlé Hungária Kft.,

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Telefon: +36 1 224 1200
E-mail: job@hu.nestle.com
www.nestle.hu
4311_bp_lechner_nestle_iroda_szuperallas_hu.jpg

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 6 000 000 000 Ft
Alkalmazottak száma: 1700 fő
Árbevétel:
85 938 080 000 Ft (2008)
81 632 736 000 Ft (2009)
80 428 591 000 Ft (2010)
93 143 470 000 Ft (2011)

2011-ben a sokszínűség menedzsment terén végzett tevékenységéért TOP 10 Sokszínű szervezet díjban részesült az mtd Tanácsadói Közösség felmérése alapján
3471_mtd_sokszinusegi_szuperallas_hu.jpg

A Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatásán a Legvonzóbb Vállalatok rangsorában 3. helyen végzett a diplomás pályakezdők értékelése alapján.

8646_legvonzobb_vallalat_szuperallas_hu.jpg


Cégünkről

1750_csalad_cegunkrol_szuperallas_hu.jpgA Nestlé nyolcvan országban közel 500 gyáregységet üzemeltet. Az anyacég története 1867-ig nyúlik vissza, és kevesen tudják, hogy a Nestlé termékei már 1906-ban megvásárolhatók voltak hazánkban is - igaz, akkoriban még csak egyetlen ügynök képviselte a céget az országban. 1974-ben indult meg a Maggi termékek bércsomagolása Debrecenben, az első hazai töltésű Nescafé 1978-ban került a polcokra, maga a Nestlé Hungária Kft. pedig 1991-ben jött létre.

Az azóta eltelt évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette termékskáláját: jelenleg édesipari termékekkel, instant italokkal, reggeliző pelyhekkel, ásványvízzel, állateledelekkel, csecsemőtápszerekkel, konyhai és nagykonyhai termékekkel, valamint jégkrémekkel van jelen a magyar piacon.

A Nestlé négy magyarországi gyárában összesen közel 1600 embert foglalkoztat: Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Bükön állateledelt, Kékkúton pedig ásványvizet állítunk elő.

Kiket keresünk, és milyen területre?

A Nestlénél a szakmai gyakorlaton résztvevő diákoktól kezdve a rutinos szakemberekig lehetőség kínálkozik arra, hogy részesei legyenek a vállalat sikertörténetének.

Olyan gazdasági diplomával rendelkező jelentkezőket várunk budapesti központunkba, illetve műszaki vagy élelmiszer-ipari diplomával rendelkezőket szerencsi, diósgyőri, büki és kékkúti gyárainkba, akik az adott munkakör betöltéséhez szükséges szinten beszélnek angolul, szívesen dolgoznának a Nestlé „fészekben", és értékrendjükben fontos helyen áll a kezdeményezőkészség, valamint a minőségi munka iránti elkötelezettség. Folyamatosan keresünk munkatársakat a marketing, értékesítés, pénzügy, termelés, illetve adminisztráció területekre.

Karrierlehetőségek

A Nestlé a világ élelmiszeriparának egyik vezető vállalata, így erős és stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, és mindenütt magas színvonalú munkakörülményeket, biztonságot, fejlődést és karrierépítést, valamint kiemelkedő juttatásokat kínál munkavállalóinak. Hosszú távú képzési programjaink munkatársaink egész karrierjét végigkísérik.

Rotációs programjainkat, melyek során a résztvevők néhány év alatt több területen is szakmai tapasztalatot szerezhetnek, kifejezetten frissdiplomások számára fejlesztettük ki. A COMEX program (Commercial Executive - kereskedelmi/marketing frissdiplomás-program) a 2000. év második felében indult, és célja a fiatal tehetségek kiválasztása, a leendő szakemberek kinevelése. Diákok számára a szakmai gyakorlat teljes és részmunkaidőben (minimum heti 20 óra) egyaránt lehetséges úgy, hogy gyakornokaink a munkaidő alatt teljesítsék vizsgakötelezettségeiket. Akik az itt töltött idő alatt értékes munkaerőnek bizonyulnak, pályakezdőként folytathatják karrierjüket a cégnél.

Folyamatosan keresünk technológusokat valamint mérnököket, karrierlehetőségeinkről az oldalunkon tájékozódhat.


A munkakörnyezetről

272_bp_lechner_nestle_iroda_belso_szuperallas_hu.jpg Cégünk alapítója, Henri Nestlé a biztonság, a család, a természet, a táplálkozás és a tradíció szimbólumaként választotta a madárfészket a Nestlé jelképéül, amely azóta egy világszerte elérhető, széles termékskála minőséget garantáló védjegyévé vált. A fészek azonban nem csak meleget, de a kitörés lehetőségét is nyújtja. Olyan nemzetközi környezetet kínálunk, ahol szakmai és személyes fejlődésedet hosszú távú képzési programok biztosítják, kreatív elképzeléseid pedig nyitott fülekre találnak. Egymás közötti kapcsolatainkat tisztelet és méltányosság, valamint az egyéni felelősségvállalás ösztönzése jellemzi. Biztosítjuk minden munkatársunk számára a fejlődés és az előrelépés azonos esélyeit, és nem tűrjük el a diszkrimináció semmilyen formáját. Új budapesti irodánk már teljesen akadálymentesített környezetet biztosít. Elkötelezettek vagyunk a munkához kapcsolódó balesetek, sérülések és betegségek megelőzése iránt, és megvédjük a teljes értékláncolat minden dolgozóját, alvállalkozóját és egyéb szereplőjét.

Juttatási csomagok

Motivációs rendszerünk tudatosan tervezett, fokozatos és személyre szabott. A munkaköröket értéküktől függően bérkategóriákba soroljuk, az ezeken belüli pozíciót az egyén kvalitásai és teljesítménye szabják meg. Ez lehetővé teszi a munkakörök piaci értékének országos és nemzetközi szintű összehasonlítását is. A rövid távú ösztönzés biztosítékaként éves bónuszrendszert működtetünk, a hosszú távú fejlődés érdekében pedig munkatársaink számára személyes fejlesztési tervet készítünk. Ezt egészíti ki az étkezési jegy, az önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás, a kedvezményes dolgozói vásárlás, a hűségjutalom, a csoportos kockázati élet- és balesetbiztosítás és több egyéb juttatás.