SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.

SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.
9245 Mosonszolnok, Szabadság u. 35.
Telefon: +36 96 566 322; +36 96 566 335
E-mail: hr@smr-automotive.com
www.smr-automotive.com
9751_SMR_logo_nagy.jpg

7176_1756_smr_fejlec_header_szuperallas_hu.jpg

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 1 017 321 EUR
Alkalmazottak száma: 2000 fő
Árbevétel:
46 716 720 000 Ft (2010)
63 904 370 000 Ft (2011)
77 361 020 000 Ft (2012)

Alapítás éve: 1995

Tevékenységi terület: Autó visszapillantótükör gyártása - fő profil a személyautók részére (teljes gyártási folyamat: fröccsöntés, lakkozás és összeszerelés)

Dolgozóinak átlagéletkora: 34 év

Évente előállított tükrök átlagos száma: 7 millió pár

Gyártó épületek: Mosonszolnok (1995), Mosonmagyaróvár (2011), Hegyeshalom raktár épület (2011)


Cégünkről

6614_2.jpgAz SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. 1995-ben alakult Mosonszolnokon SAPU Bt. néven. A Samvardhana Motherson Group nemzetközi cégcsoport része, amely a világ személygépkocsi visszapillantó tükör szegmensének 30 százalékát képviseli. Valamennyi földrészen megtalálható, ahol jelentős autóipari fejlesztés, autógyártási aktivitás tapasztalható.

Az üzem fejlődése töretlennek mondható fennállása óta nem csak gyártási területe, de létszáma is megsokszorozódott. A kezdeti tükör és lámpaszerelés napjainkban a tükörgyártás európai központjává vált. Fő profilja a személygépkocsi visszapillantó tükrök műanyag alkatrészeinek fröccsöntése, festése valamint a tükör-összeszerelés. Ehhez európai színvonalú környezetbarát festőüzemmel, GID technológiát megvalósító fröccsöntő üzemmel, és modern szerelőcellákkal rendelkezik. A fő profil 2007. december 14-vel, a termék tervezés mellé szerveződött autóipari tesztlaboratórium megnyitásával vált teljessé.
A tükörgyártás kapacitás megnöveléséhez az SMR Hungary 2011 szeptemberében megnyitotta második gyáregységét Mosonmagyaróváron. Ezzel évi több mint 7 millió pár tükör összeszerelése vált lehetővé.

Célunk

A lehető legmagasabb szintű szolgáltatás és elkötelezettség mellett biztosítani ügyfeleink számára a világszínvonalú termék innovációt, a műszaki támogatást, a helyi gyártási lehetőségeket.

Az SMR Automotive Mirror Tecnology Hungary Bt. valamennyi jelentős autóipari cégnek szállít. Legnagyobb vevői: az Audi, a Volkswagen, a Mercedes, a KIA, a Hyundai, a BMW és az Opel.

Az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. a nemzetközi autóipar által elvárt, integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert működtet 1998. óta. (Minőség- és környezetirányítási tanúsítványok: ISO/TS 16949, ISO/TS 16949:2002, ISO 14001. A cég 2001 óta alkalmazza az EFQM önértékelési és vezetésfejlesztési modellt. 2003-ban Nemzeti Minőségi Díjat nyert.

„Kiválóságot tükrözünk!"

Cselekedeteinket és tevékenységeinket világszerte miden gyárunkban ugyanazok az elvek vezérlik. A szakmaiság és megbízhatóság alapértékek cégünknél, melyet minden munkatársunk szem előtt tart napi munkavégzése során. Kollégáinktól elvárjuk, hogy feladataikat legjobb tudásuk szerint végezzék el, illetve maximális mértékben járuljanak hozzá a csapatmunkához.

Karrierlehetőségek

Kínált állások, pozíciók:
Fizikai terület:
Fröccsöntő üzem, Lakkozó üzem és Szereldei üzem területéhez kapcsolódó szakképzést és általános végzettséghez kötött lehetőségek.

Szellemi terület:
Az autó alkatrész gyártásához kapcsolódó mérnöki és támogató munkakörök területén, főként felsőfokú végzettséghez kötött munkakörök.

Szakmai gyakorlati és nyári diákmunka lehetőségek.

Önéletrajz és motivációs levél nyelve: magyar, angol

Kiválasztási rendszer, technikák: Több körös személyes interjú.

Miért érdemes hozzánk jelentkezni?

Kihívásokkal teli fejlesztő munka, nemzetközi partnerek, lelkes, motivált, fiatalos csapat és sokat tapasztalt szakembergárda várja jelentkezésed. Csatlakozz egy gyorsan növekvő, hosszú távú perspektívát és versenyképes jövedelmet kínáló szervezethez!
Fényképes magyar, angol és/vagy német nyelvű önéletrajzodat, motivációs leveledet várjuk a mos-hr@smr-automotive.com e-mail címre.

Juttatási csomagok

Motivációs rendszerünk tudatosan tervezett, fokozatos és személyre szabott. A munkaköröket értéküktől függően bérkategóriákba soroljuk, az ezeken belüli pozíciót az egyén kvalitásai és teljesítménye szabják meg. Ez lehetővé teszi a munkakörök piaci értékének országos és nemzetközi szintű összehasonlítását is. A rövid távú ösztönzés biztosítékaként éves bónuszrendszert működtetünk, a hosszú távú fejlődés érdekében pedig munkatársaink számára személyes fejlesztési tervet készítünk.

Jutattások:
  • Utazási költségtérítés
  • Cafeteria
  • Jelenléti pótlék.

1406_826_smr_lablec_footer_szuperallas_hu.jpg