Adatvédelmi szabályok

Adatvédelmi szabályokAz adatvédelmi szabályokban megfogalmazzuk, hogy hogyan kezeljük a felhasználó személyes adatait. Elkérünk, használunk, és megosztunk személyes adatokat azért, hogy segítsük a Szuperállás.hu internetes oldal ("Szuperállás") működését és biztonságos fenntartását.

Adatgyűjtés
A Szuperállás.hu oldalak tartalma kétségkívül nyilvánosan elérhető. Szuperállás.hu biztonságos és bizalmas környezetben kezeli és tárolja a felhasználó adatait. Ha a felhasználó személyes adatokat szolgáltat ki nekünk, akkor azzal egyben hozzájárul a megadott információ számítógépeinken való tárolásához is.

Használat
A felhasználók személyes adatait a következőkre használjuk:

  • a szolgáltatásaink nyújtására;
  • vitatott problémák megoldására és hibaelhárításra;
  • a biztonságos kereskedelem megteremtésére és üzletpolitikánk érvényre-juttatására;
  • felhasználók szokásainak megfigyelésére, a szolgáltatásainkra mutatott érdeklődés mérésére, továbbá, a felhasználók tájékoztatására szolgáltatásokról és frissítésekről;
  • marketinges és reklámajánlatok közlésére;
  • egyéb dologra a felhasználók érdekében, ahogy azt az adatok elkérésénél leírjuk.

Jogi nyilatkozat
Nem adjuk el vagy adjuk bérbe a felhasználó személyes adatait harmadik félnek, hogy azokat az marketinges céljaira használhassa. Előfordulhat, hogy közzéteszünk személyes adatokat, hogy feleljünk jogszabályi kötelezettségekre, továbbá, hogy érvényre juttassuk üzletpolitikánkat, reagáljunk olyan panaszokra, ahol egy hirdetés vagy más tartalom megsérti más felhasználó jogait, illetve, hogy megvédjük bárki jogait, tulajdonát, vagy biztonságát.

Az üzemeltető megoszthatja a személyes adatokat a következőkkel:

  • társvállalatokkal, akik segíthetnek felfedezni és megakadályozni a potenciálisan illegális tetteket, továbbá közös szolgáltatásokat nyújtanak.
  • szolgáltatókkal, akik segítik üzleti tevékenységeinket

A Szuperállás.hu-n lévő adatok használata
A felhasználó a Szuperállás-ról szerzett személyes adatokat kizárólag arra használhatja, hogy kapcsolatba kerüljön egy másik felhasználóval, egy bizonyos hirdetésre válaszolva, továbbá „spam"-et (levélszemetet) neki nem küldhet, illetve nem tarthatja meg személyes adatait a felhasználó beleegyezése nélkül.

Marketing
Ha a felhasználó nem kíván tőlünk marketinges közleményeket kapni, akkor azt közölheti velünk bármikor e-mailben.

Biztonság
Ahhoz, hogy megvédjük a felhasználó személyes adatait a jogosulatlan hozzáférés és publikálás ellen, számos eszközt felhasználunk. Ennek ellenére, ahogy azt a felhasználó feltehetően tudja, semmi sem tökéletes, ezért a teljes és tökéletes biztonságra garanciát nem nyújtunk.

Általános
Ezen politikánkat bármikor frissíthetjük, amely frissítések a következő hirdetésfeladáskor, vagy 30 nap után lépnek hatályba, amelyik előbb esedékes. Abban az esetben, ha mi, vagy valamelyik társvállalatunk egyesülne más vállalatokkal, vagy felvásárolnának, akkor előfordulhat, hogy személyes adatokat osztunk meg egy másik céggel, és ez a másik cég jogosult lenne arra, hogy a felhasználó személyes adatait megossza további cégekkel. Azonban minden más esetben a felhasználó személyes adatai, az itt leírt politika szerint tiszteletben vannak tartva.

Kelt: Budapest, 2011. december 1.